Okultopedija™: Uslovi Korišćenja.    

Okultopedija™: Enciklopedija Magije i Okultizma.

Sajt je trenutno dostupan samo preko desktop i laptop kompjutera.
Radimo na tome da podržimo sve uređaje. Hvala na strpljenju.Preuzmi Flash Dodatak
 

 Okultopedija Enciklopedija Magije i Okultizma.    
A  B  V  G  D  Đ  E  Ž  Z  I  J  K  L  LJ  M  N  NJ  O  P  R  S  T  Ć  U  F  H  C  Č    Š

Uslovi Korišćenja Poslednje Ažuriranje: 13. 11. 2016.

Uvod

1. Okultopedija™ predstavlja skup raznih verovanja kako na Balkanu, tako i u svetu. Sajt je namenjen svim grupacijama i ličnostima ljudi i namenjen je za svaki uzrast.
2. Korišćenjem bilo kog dela Okultopedije™ i svih njenih delova firme “DE1AN™” (u nastavku samo Okultopedija™), automatski prihvatate sve trenutne uslove korišćenja.
3. Korisnici su dužni da redovno čitaju uslove korišćenja, i smatra se da su korisnici nastavljajućim korišćenjem sajta Okultopedija™, ili bilo kojeg njegovog dela, u svakom trenutku upoznati sa trenutnim uslovima korišćenja, i da su ih razumeli u celosti.
4. Ni jedan deo Okultopedije™ ne sme da se koristi u nezakonite svrhe, nili za promovisanje istih.

Sajt

1. Firma “DE1AN™” posetiocima u dobroj nameri obezbeđuje korišćenje sadržaja Okultopedije™. Svi posetioci imaju pravo da besplatno koriste sadržaje Okultopedije™, ako ne krše uslove korišćenja.
2. Okultopedija™ se sastoji se od sopstvenog sadržaja, sadržaja partnera i oglašivača, besplatnih sadržaja, kao i linkova na spoljne stranice.
3. Okultopedija™ sadržaje objavljuje u dobroj nameri. Sve sadržaje Okultopedije™ koristite na sopstvenu odgovornost i Okultopedija™ ne može da se smatra odgovornom za bilo kakvu štetu nastalu korišćenjem.
4. Pristup Okultopediji™ i svim njenim sadržajima je dozvoljen osobama bilo kog uzrasta.
5. Okultopedija™ ne koristi i ne instalira kolačiće (cookies).
6. Dodatak za brosvere “AdBlock” može i ne mora da bude instaliran i u upotrebi. Možete koristiti Okultopediju™ slobodno i neometano sa ili bez tog dodatka.

Prava

1. Okultopedija™ polaže prava na sve sopstvene sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka i programerski kod).
2. Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela Sajta se smatra kršenjem prava Okultopedije™ i podložno je tužbi.
3. Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela Sajta bez navođenja izvora se smatra kršenjem prava i podložno je tužbi.

Linkovi na Spoljne Stranice

1. Okultopedija™ sadrži linkove na veb stranice izvan sopstvenog Sajta.
2. Okultopedija™ objavljuje linkove u dobroj nameri i ne može da se smatra odgovornim za sadržaje izvan Sajta.

Izmene i Promene Uslova Korišćenja

1. Okultopedija™ zadržava pravo da – bez najave – povremeno promeni ili izmeni pravila.
2. Korišćenjem bilo kog sadržaja na Okultopediji™ smatra se da ste upoznati sa najnovijim pravilima.

Tekstovi

1. Neki od tekstova na Okultopediji™ podležu autorskim pravima. Takvi tekstovi su podpisani i nije dozvoljeno kopiranje bez navođenja Okultopedije™ ILI podpisnika teksta kao izvora.

Biblioteka i Knjige

1. Neke od knjiga koje se nalaze u ponudi za besplatno čitanje u našoj Biblioteci prevedene su, po prvi put, na naš jezik i, kao takve, se nalaze na Okultopediji™, pa stoga sva prava na prevod zadržava Sajt.
2. Gde god je to bilo moguće, pored naslova knjige stoji spoljni link koji vodi na drugi sajt na kome možete kupiti knjiga koja je u pitanju. Naravno, ukoliko vam se dopadne knjiga koju čitate na Okultopediji™.
Okultna Revija


Preuzmite besplatan
PDF Okultne Revije:


Okultopedija na Skribdu


Okultopedija™:
Enciklopedija Magije
i Okultizma.


Sajt najbolje izgleda sa Mozilinim FireFox brosverom. Sajt koristi koristi Flash fajlove i JavaSkripte po stranama. Zato podesite vaš trenutni veb brovser u skladu sa tim, i potrudite se da imate poslednji Flash plug-in za podpuno iskustvo i doživljaj, odgovarajući izgled i ispravan raspored.
Slike i grafika Okultopedije, takođe, podpadaju pod Flash grafiku. Ovaj proces učitavanja može da potraje od svega nekoliko sekundi do čak jedan minut (zavisi od vaše konekcije), sa obzirom na to ― molimo za strpljenje.
Sajt poštuje vašu privatnost. Stoga, ni kolačići (cookies), nili bilo koja druga „pecajuća“ JavaSkripta neće da bude instalirana kao deo ovog sajta.
Okultopedija™ je BESPLATAN izvor okultnih informacija dostupnih celom Balkanu, ali i celom svetu. Upotreba definicija reči i članaka od strane obrazovnih institucija, kao i učitelja, učenika i studenata je dozvoljena. Za više informacija, pogledajte stranu o Uslovima Korišćenja.
Učestvujte na Okultopediji™ i pošaljite definiciju pojmova i simbola na strani slanja reči. Ako neka tema, oblast ili pojam nisu (jasno) definisane, molimo vas da to i prijavite preko strane za slanje predloga.


Podržite Okultopediju™ i „lajkujte“ zvaničnu stranicu na Fejsbuku:


A  B  V  G  D  Đ  E  Ž  Z  I  J  K  L  LJ  M
N  O  P  R  S  T  Ć  U  F  H  C  Č    Š[   Glavna   |    Pristupi A-Š   |    Oblasti   |    Traženje   ]
[   Dodaci i Ažuriranja   |    Kontaktirajte Nas   |    Linkovi   ]


PreporukeCopyright © Okultopedija™. Sva Prava su Zadržana. | Ponosno hostuje Leo-Host | Dizajn De1an Copyright © Okultopedija™.