Okultopedija™: Najave i Promocije – Srbija.    

Okultopedija™: Enciklopedija Magije i Okultizma.

Sajt je trenutno dostupan samo preko desktop i laptop kompjutera.
Radimo na tome da podržimo sve uređaje. Hvala na strpljenju.Preuzmi Flash Dodatak
 

 Okultopedija Enciklopedija Magije i Okultizma.    
A  B  V  G  D  Đ  E  Ž  Z  I  J  K  L  LJ  M  N  NJ  O  P  R  S  T  Ć  U  F  H  C  Č    Š
Najave / Promocije – Srbija

Srpski Stari Vek

Saznajte Više

Drugo prošireno i bogato dopunjeno izdanje, format 17.5x25centimetara, 340 stranica, zaštitne korice sa klapnama u boji. Posebna vrednost knjige je preko 500 prevedenih važnih odlomaka iz dela antičkih i srednjevekovnih evropskih istoričara koji su pisali o Srbima, uključujući i 3 rasprave iz 16. i 17. veka. Iskoristite popust i naručite knjigu po 40% jeftinijoj ceni u odnosu na knjižarsku, tj. za 820 dinara.
Isporuka pouzećem, plaćanje prilikom preuzimanja. Narudžbe porukom putem Fejsbuk profila Autora, na telefon: 062/306-033, ili mejl: vandalija.rs@gmail.com.
 

Dejvid Ajk pozdravlja Srbiju!

Saznajte Više

Dejvid Ajk, najkontroverzniji „teoretičar zavere“ u svetu, konačno dolazi u Srbiju, 29. Aprila 2017. godine. Tom prilikom održaće celodnevno, tačnije 12-očasovno predavanje u Centru »Sava«.
 

Škola »Vedika« u Novom Sadu – BESPLATNO!

Saznajte Više

U Nedelje, 12. Marta 2017. godine, sa početkom u 17časova u Novom Sadu uživo počinjem sa duhovnom školom iz mog sistema Vedika. Teme su prilagođene početnicima u vedskoj duhovnosti, ali mogu pohađati i oni koji su već upućeni. Uče se tradicionalni vedski predmeti kao što su Sanskrit, Samkja, Njaja, Vedanta, Joga, Đotiš, Ajurveda, Vastu, Arćana, i mnoge druge.
Dakle, uči se teorija i praksa vedske duhovnosti i kako je primeniti u životu a u skladu sa dobom i okolnostima u kojima živimo. Naučićete razne korisne tehnike, pravila i propise kao što su duhovna čistoća, zdrava prehrana, čišćenje astralnog tela, smirivanje uma, poništenje loše karme, energetsko čišćenje prostora, programiranje Talismana, numerologija, analiza horoskopa, praćenje znakova iz okoline, izrada alhemijskih preparata za lečenje bolesti, pravilan izgovor Sanskrita, čišćenje čakri i obožavanje vedskih bogova.
Predavanja će se održavati svake Nedelje u 17časova u Novom Sadu.
Prijave pozivom na 064/04-97-589. Dobro došli!Okultna Revija


Preuzmite besplatan
PDF Okultne Revije:


Okultopedija na Skribdu


Okultopedija™:
Enciklopedija Magije
i Okultizma.


Sajt najbolje izgleda sa Mozilinim FireFox brosverom. Sajt koristi koristi Flash fajlove i JavaSkripte po stranama. Zato podesite vaš trenutni veb brovser u skladu sa tim, i potrudite se da imate poslednji Flash plug-in za podpuno iskustvo i doživljaj, odgovarajući izgled i ispravan raspored.
Slike i grafika Okultopedije, takođe, podpadaju pod Flash grafiku. Ovaj proces učitavanja može da potraje od svega nekoliko sekundi do čak jedan minut (zavisi od vaše konekcije), sa obzirom na to ― molimo za strpljenje.
Sajt poštuje vašu privatnost. Stoga, ni kolačići (cookies), nili bilo koja druga „pecajuća“ JavaSkripta neće da bude instalirana kao deo ovog sajta.
Okultopedija™ je BESPLATAN izvor okultnih informacija dostupnih celom Balkanu, ali i celom svetu. Upotreba definicija reči i članaka od strane obrazovnih institucija, kao i učitelja, učenika i studenata je dozvoljena. Za više informacija, pogledajte stranu o Uslovima Korišćenja.
Učestvujte na Okultopediji™ i pošaljite definiciju pojmova i simbola na strani slanja reči. Ako neka tema, oblast ili pojam nisu (jasno) definisane, molimo vas da to i prijavite preko strane za slanje predloga.


Podržite Okultopediju™ i „lajkujte“ zvaničnu stranicu na Fejsbuku:


A  B  V  G  D  Đ  E  Ž  Z  I  J  K  L  LJ  M
N  O  P  R  S  T  Ć  U  F  H  C  Č    Š[   Glavna   |    Pristupi A-Š   |    Oblasti   |    Traženje   ]
[   Dodaci i Ažuriranja   |    Kontaktirajte Nas   |    Linkovi   ]


PreporukeCopyright © Okultopedija™. Sva Prava su Zadržana. | Ponosno hostuje Leo-Host | Dizajn De1an Copyright © Okultopedija™.