Okultopedija™: Kontakt.    

Okultopedija™: Enciklopedija Magije i Okultizma.

Sajt je trenutno dostupan samo preko desktop i laptop kompjutera.
Radimo na tome da podržimo sve uređaje. Hvala na strpljenju.Preuzmi Flash Dodatak
 

 Okultopedija Enciklopedija Magije i Okultizma.    
A  B  V  G  D  Đ  E  Ž  Z  I  J  K  L  LJ  M  N  NJ  O  P  R  S  T  Ć  U  F  H  C  Č    Š
Kontakt

Pažnja!
1. Okultopedija nije proročište, zato nemojte gubiti vreme tražeći gatanja, čini, prizivanja, magijska uputstva, kako da se suočite sa demonima, duhovima, zalutalim dušama, paranormalnim situacijama, i tako dalje. Za sve ovo, postoji Biblioteka, kao i ostali izvori na Okultopediji.
Zahtevi za određenim okultnim i paranormalnim informacijama se uzimaju u obzir, dok pitanja vezana za to kada će određena knjiga ili određen tekst da budu dostupni na Okultopediji ― neće. Ako želite da saznate više o okultnom, tu je Enciklopedija, kao i Biblioteka.
2. Vaša pomoć pri slanju tekstova i definicija reči za Okultopediju je poželjna i veoma dobro došla, pod uslovom da se tekstovi podudaraju sa sledećim stavkama (tekst pročitajte u celosti):

I. Tekst mora da bude vezan za i da prati opšti format Okultopedije (definicija reči praćena sa odgovarajućim tekstom). Ako se ovo ne poštuje, tekst neće biti objavljen na Sajtu, što će samo da predstavlja Vaše gubljenje vremena. Ako ste u nedoumici, kontaktirajte nas.
II. Tekstovi moraju biti u sledećim formatima: pdf, doc i/ili txt.
III. Poželjno je da sa tekstom pošaljete i linkove (URL) i slike (jpg i png, širine do 350 piksela, visina nije bitna) vezane za sadržaj teksta.
Tekstovi koji ne poštuju gore navedene stavke neće da budu uzeti u razmatranje. Okultopedija zadržava pravo da prihvati ili odbije bilo koji tekst. Okultopedija, takođe, zadržava pravo da izmeni poslat tekst. Šta više, pre nego što se bilo koji tekst zvanično pojavi na Okultopediji, biće detaljno pregledan i najverovatnije izmenjen i/ili dopunjen sa više informacija o temi. Takođe je moguće da Vas kontaktiramo ako budemo imali pitanja vezana za Vaš tekst. Bilo koji tekst i definicija reči izmenjeni i objavljeni na Okultopediji postaće vlasništvo Sajta, ako autor nije naveden. Hvala.

Kontakt adresa: kontakt@okultopedija.com.
Okultna Revija


Preuzmite besplatan
PDF Okultne Revije:


Okultopedija na Skribdu


Okultopedija™:
Enciklopedija Magije
i Okultizma.


Sajt najbolje izgleda sa Mozilinim FireFox brosverom. Sajt koristi koristi Flash fajlove i JavaSkripte po stranama. Zato podesite vaš trenutni veb brovser u skladu sa tim, i potrudite se da imate poslednji Flash plug-in za podpuno iskustvo i doživljaj, odgovarajući izgled i ispravan raspored.
Slike i grafika Okultopedije, takođe, podpadaju pod Flash grafiku. Ovaj proces učitavanja može da potraje od svega nekoliko sekundi do čak jedan minut (zavisi od vaše konekcije), sa obzirom na to ― molimo za strpljenje.
Sajt poštuje vašu privatnost. Stoga, ni kolačići (cookies), nili bilo koja druga „pecajuća“ JavaSkripta neće da bude instalirana kao deo ovog sajta.
Okultopedija™ je BESPLATAN izvor okultnih informacija dostupnih celom Balkanu, ali i celom svetu. Upotreba definicija reči i članaka od strane obrazovnih institucija, kao i učitelja, učenika i studenata je dozvoljena. Za više informacija, pogledajte stranu o Uslovima Korišćenja.
Učestvujte na Okultopediji™ i pošaljite definiciju pojmova i simbola na strani slanja reči. Ako neka tema, oblast ili pojam nisu (jasno) definisane, molimo vas da to i prijavite preko strane za slanje predloga.


Podržite Okultopediju™ i „lajkujte“ zvaničnu stranicu na Fejsbuku:


A  B  V  G  D  Đ  E  Ž  Z  I  J  K  L  LJ  M
N  O  P  R  S  T  Ć  U  F  H  C  Č    Š[   Glavna   |    Pristupi A-Š   |    Oblasti   |    Traženje   ]
[   Dodaci i Ažuriranja   |    Kontaktirajte Nas   |    Linkovi   ]


PreporukeCopyright © Okultopedija™. Sva Prava su Zadržana. | Ponosno hostuje Leo-Host | Dizajn De1an Copyright © Okultopedija™.